Uitverkoop

Helikon Outdoor Tactical Ultra Shorts VersaStretch Lite Shadow Grey

Op voorraad
Ref:
SP-OTU-VL-35
Now € 61,70 Was € 64,95
Maattabel

Maattabel

Size 1/2 Waist (loose) 1/2 Waist (stretched) 1/2 Hip Length
S (EU) / 30" (US) 15.4" (39cm) 15.9" (40.5cm) 19.9" (50.5cm) 18.1" (46cm)
M (EU) / 32" (US) 16.3" (41.5cm) 16.9" (43cm) 20.9" (53cm) 18.3" (46.5cm)
L (EU) / 34" (US) 17.3" (44cm) 17.9" (45.5cm) 21.9" (55.5cm) 18.5" (47cm)
XL (EU) / 36" (US) 18.3" (46.5cm) 18.9" (48cm) 22.8" (58cm) 18.7" (47.5cm)
XXL (EU) / 38" (US) 19.3" (49cm) 19.9" (50.5cm) 23.8" (60.5cm) 18.9" (48cm)
3XL (EU) / 40" (US) 20.3" (51.5cm) 20.9" (53cm) 24.8" (63cm) 19.1" (48.5cm)
4XL (EU) / 42" (US) 21.3" (54cm) 21.9" (55.5cm) 25.8" (65.5cm) 19.3" (49cm)

We leveren in heel Nederland

90-dagen retourbeleid

Meer kleuren

These lightweight and comfortable shorts the Outdoor Tactical Ultra Shorts from Helikon-Tex are the shortest from the whole Outback line yet they still provide enough carrying space for all your belongings. VersaStretch Lite nylon fabric provides maximal comfort and minimise chuffing during long walks.

The shorts provide a comfortable and adjustable fit in the waist thanks to a hook-and-loop closure with durable YKK fly zipper and thanks to 2" wide belt loops; any heavy-duty belt can be worn. The elasticated back of the waist provides more comfortable wear.

These trousers provide lots of practical carrying space thanks to two front pockets, two cargo pockets with hook-and-loop flaps and zippered compartment, two back pockets and two narrow pockets for smaller items.

The Outdoor Tactical Ultra Shorts with VersaStretch Lite are a go-to choice for long treks, hikes and adventures during hot summer days.

 • Part of Helikon-Tex's Outback line
 • The shortest shorts from Helikon-Tex's Outback line
 • Lightweight and stretchable construction
 • Hook-and-loop fastening with zipper for a comfortable fit
 • YKK zippers throughout
 • 2" wide belt loops
 • Gusseted crotch
 • Two loops at the top of hand pocket for D-ring or carabiner
 • Two mesh front pockets with strengthened edges for gear clips
 • Two cargo pockets with hook-and-loop flaps and zippered compartment
 • Two mesh wide back pockets with easy access adapted for dump mag use
 • Two narrow pockets inside the back pockets
 • European Patent no. 002742130-0001
 • Material: 93% Nylon, 7% Elastane (VersaStretch Lite)
 • Manufacturer: Helikon-Tex
 • Manufacturer's number: SP-OUT-VL
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Helikon Outdoor Tactical Ultra Shorts VersaStretch Lite Shadow Grey
Uw beoordeling

Bezorging

Uw pakket wordt normaal gesproken dezelfde of de volgende werkdag na betaling verzonden. We bevestigen altijd via e-mail wanneer uw artikel is verzonden.

Alle bezorgprijzen zijn voor onbeperkte artikelen:

Nederland

Standaard levering 5-6 dagen € 5,99

 • Beschikbaar voor alle bestellingen, ongeacht de prijs of grootte van uw bestelling

Versnelde levering 3-4 dagen € 8,99

 • Alleen beschikbaar indien besteld voor 13.00 uur van maandag tot vrijdag
 • Let op: zaterdagen, zondagen en feestdagen zijn GEEN werkdagen
 • U krijgt een trackingnummer waarmee u uw bestelling kunt volgen

Rest van de wereld

Controleer de bezorgprijs tijdens het afrekenen (op basis van gewicht).

Niet-bezorgd

Echte postverliezen zijn zeldzaam in Nederland. Uit ervaring weten we dat artikelen in de meeste gevallen als niet-afgehaald aan ons worden geretourneerd wanneer kopers artikelen als niet-bezorgd hebben gemeld. Neem contact op met uw plaatselijke postagentschap voordat u contact met ons opneemt over niet-bezorging. Als artikelen aan ons worden geretourneerd, nemen we contact met u op en worden er extra verzendkosten in rekening gebracht voordat artikelen opnieuw kunnen worden bezorgd.

In het geval er een pakket naar ons wordt teruggestuurd en er wat problemen zijn die moeten worden opgelost, wordt er een e-mail naar de klant gestuurd om hem/haar op de hoogte te stellen over het pakket. Indien 60 dagen verstrijken zonder enige reactie, worden de goederen opgeslagen en afgevoerd.

Retourbeleid

Bij Military 1st hopen we dat u elke keer dat u bij ons winkelt volledig tevreden bent. Maar we weten dat u soms misschien iets wilt retourneren.

We vinden het meer dan goed wanneer u onze goederen binnen 90 dagen na ontvangst retourneert voor terugbetaling of omruiling, zolang deze zich in een doorverkoopbare staat bevinden en alle verpakkingen en labels intact zijn. Dus voelt u vrij om iets uit ons fantastische assortiment te proberen dat beschikbaar is met ons retourbeleid zonder gezeur, zonder vragen. Het is niet nodig om ons een e-mail te sturen wanneer u ons een retour stuurt.

Retouren vanuit Nederland

Ga simpelweg naar ons Retourportaal om een retourlabel te maken en de dichtstbijzijnde retourlocatie te vinden. U, als klant, bent verantwoordelijk voor de kosten van het terugzenden van het artikel naar ons. Verpak de artikelen zorgvuldig en vul het formulier op de verzendnota in met vermelding van de artikelen die u terugstuurt. Kies de juiste optie en voeg deze bij uw pakket. Bewaar uw bestelnummer dat op de verzendnota staat, aangezien dit nodig is om een retour aan te maken via het retourportaal.

Internationale retouren vanuit de EU, VS, Canada, Hong Kong, Australië of Nieuw-Zeeland

Ga simpelweg naar ons Retourportaal om een retourlabel te maken en de dichtstbijzijnde retourlocatie te vinden. U, als klant, bent verantwoordelijk voor de kosten van het terugzenden van het artikel naar ons. Verpak de artikelen zorgvuldig en vul het formulier op de verzendnota in met vermelding van de artikelen die u terugstuurt. Kies de juiste optie en voeg deze bij uw pakket. Bewaar uw bestelnummer dat op de verzendnota staat, aangezien dit nodig is om een retour aan te maken via het retourportaal.

Internationale retouren uit de rest van de wereld

U, als klant, bent verantwoordelijk voor de kosten van het terugzenden van het artikel naar ons. Het kan worden teruggestuurd via een service naar keuze, hoewel we een veilige traceerbare methode aanbevelen waarvoor een handtekening bij levering vereist is.

 • Verpak de artikelen zorgvuldig en vul het formulier op de verzendnota in met vermelding van de artikelen die u terugstuurt. Kies de juiste optie en voeg deze bij uw pakket. Retourneer het artikel naar het onderstaande adres:

  MMG Trading Ltd
  Unit 1, Fourth Avenue
  Trafford Park
  Manchester
  M17 1DB
  United Kingdom

 • Vink bij het invullen van het douaneaangifteformulier de optie "Geretourneerde goederen/koopwaar" aan zonder waarde (nul).
 • Zorg ervoor dat het adres van de afzender OP de doos staat. Zendingen zonder het adres van de afzender worden niet verwerkt en na 60 dagen verwijderd.