Algemene voorwaarden

1. De website

1.1 De website van Military1st.nl is in bezit van en wordt beheerd door MMG Trading Ltd. We zijn geregistreerd in Engeland en Wales onder bedrijfsnummer 06969242 en met onze maatschappelijke zetel te 69 Windsor Road, Prestwich, Manchester, M25 0DB, Verenigd Koninkrijk. Ons btw-nummer in het Verenigd Koninkrijk is GB 972 2115 34. Ons handelsadres is: MMG Trading Ltd, Unit 1, Fourth Avenue, Trafford Park, Manchester, M17 1DB, Verenigd Koninkrijk

1.2 Alle producten op deze website worden aangeboden door MMG Trading Ltd., die de contractpartij is voor elke bestelling die u plaatst.

2. Bestellingen

2.1 Elke bestelling die u plaatst, is een aanvraag om een product te kopen behoudens onze aanvaarding hiervan. We behouden ons het recht voor om zonder opgaaf van redenen een bestelling te weigeren.

2.2 Alle geplaatste bestellingen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en bevestiging van de prijs van de bestelling via een e-mail met daarin een 'kennisgeving van verzending' die wordt verzonden naar uw e-mailadres dat u heeft ingevuld op het moment van aankoop.

2.3 Als u goederen wilt bestellen die alleen kunnen worden gekocht door personen van een bepaalde leeftijd, wordt u bij het registreren op de website gevraagd om te verklaren dat u de wettelijke leeftijd heeft om de artikelen te kopen. Als we redelijkerwijs vermoeden dat u wettelijk niet gerechtigd bent om bepaalde artikelen te bestellen, behouden we ons het recht voor om uw bestelling te annuleren.

3. Prijzen

3.1 Alle prijzen zijn inclusief btw of vergelijkbare omzetbelasting (indien van toepassing) tegen het geldende tarief waarvoor wij als verkoper verantwoordelijk zijn.

3.2 Alle prijzen op de website van Military 1st zijn in euro's.

3.3 We doen erg ons best om ervoor te zorgen dat alle prijsinformatie op onze website juist is. Het zal zelden voorkomen dat er een fout optreedt en artikelen verkeerd geprijsd zijn. Als we ontdekken dat er een fout is opgetreden met de prijs van een artikel, nemen we contact met u op voordat we de bestelling verzenden om u op de hoogte te stellen van de fout. U wordt gevraagd of u de bestelling wilt annuleren of wilt doorgaan met de bestelling tegen de juiste prijs. We zijn niet verplicht om artikelen tegen de verkeerde prijs te leveren.

4. Betaling

4.1 Betaling voor de artikelen en verzendkosten kan worden gedaan via elke methode die op de website wordt getoond op het moment dat u uw bestelling plaatst. Betaling dient te geschieden vóór de bezorgdatum. Het betalingstijdstip is een fundamentele voorwaarde van deze overeenkomst, die de leverancier het recht geeft de overeenkomst onmiddellijk te beëindigen.

4.2 Er wordt pas geleverd nadat de betaling is ontvangen.

5. Bezorging

5.1 De artikelen die u bestelt, worden geleverd op het adres dat u opgeeft bij het plaatsen van uw bestelling.

5.2 Uw pakket wordt normaal gesproken op dezelfde of de volgende werkdag na uw betaling verzonden. We bevestigen altijd per e-mail dat uw artikel is verzonden.

6. Mislukte bezorging

6.1 Er gaat zelden post verloren in Nederland. De ervaring heeft geleerd dat artikelen in de meeste gevallen als niet-opgehaald aan ons worden geretourneerd wanneer kopers artikelen als niet-geleverd hebben gemeld. Neem contact op met uw lokale postkantoor voordat u contact met ons opneemt over niet-geleverde producten. Wanneer artikelen naar ons worden geretourneerd, nemen we contact met u op en worden er extra verzendkosten in rekening gebracht voordat de artikelen opnieuw kunnen worden afgeleverd.

6.2 ls de goederen niet op de verwachte datum worden geleverd, moet u ons daarvan binnen 28 dagen na de verzenddatum op de hoogte brengen.

7. Retourzendingen

7.1 Als u uw artikelen wilt retourneren, kunt u dit uitsluitend in overeenstemming met ons retourbeleid doen.

8. Copyright

8.1 Alle intellectuele eigendom van MMG Trading Ltd, zoals handelsmerken, handelsnamen, patenten, geregistreerde ontwerpen en alle andere automatische intellectuele eigendomsrechten die zijn afgeleid van de esthetiek of functionaliteit van de website, blijven eigendom van MMG Trading Ltd. Door de website te gebruiken, stemt u ermee in de intellectuele eigendomsrechten van MMG Trading Ltd te respecteren en zult u materiaal/afbeeldingen op de website niet kopiëren, downloaden, verzenden, reproduceren, afdrukken of exploiteren voor commerciële doeleinden.

9. Weggeefacties en wedstrijden

9.1 Klik hier om de volledige algemene voorwaarden van onze weggeefacties en wedstrijden te bekijken.

10. Wijzigingen

10.1 MMG Trading Ltd behoudt zich het recht voor om deze algemene voorwaarden van tijd tot tijd en indien vereist te wijzigen.

11. Algemeen

11.1 Op deze voorwaarden is het Engelse recht van toepassing. Dit betekent uw gebruik van de websites en elk contract voor de aankoop van artikelen via de websites, evenals elk geschil of elke claim die voortvloeit uit of in verband daarmee, onder de Engelse wetgeving valt. U en wij gaan er mee akkoord dat de rechtbanken van Engeland en Wales de niet-exclusieve bevoegdheid hebben om geschillen die voortvloeien uit deze voorwaarden of uw gebruik van de websites te beslechten.

11.2 Als u vragen heeft over onze voorwaarden of website, neem dan contact op met ons klantenserviceteam via info@military1st.nl of Customer Care Team MMG Trading Ltd, Unit 1, Fourth Avenue, Trafford Park, Manchester M17 1DB, Verenigd Koninkrijk.