Uitverkoop

Helikon GreyMan Shirt Amber Plaid

Op voorraad
Ref:
KO-GMN-PN-P0
Now € 89,25 Was € 93,95
Maattabel

Maattabel

Size EU / US 1/2 Chest Sleeve Length Back Length Collar
XS (EU) / 2XS (US) 20.1" (51cm) 24.8" (63cm) 28.5" (72.5cm) 15.7" (40cm)
S (EU) / XS (US) 21.3" (54cm) 25.2" (64cm) 29.1" (74cm) 16.1" (41cm)
M (EU) / S (US) 22.4" (57cm) 25.6" (65cm) 29.7" (75.5cm) 16.5" (42cm)
L (EU) / M (US) 23.6" (60cm) 26" (66cm) 30.3" (77cm) 16.9" (43cm)
XL (EU) / L (US) 24.8" (63cm) 26.4" (67cm) 30.9" (78.5cm) 17.3" (44cm)
XXL (EU) / XL (US) 26" (66cm) 26.8" (68cm) 31.5" (80cm) 17.7" (45cm)
3XL (EU) / XXL (US) 27.2" (69cm) 27.2" (69cm) 32.1" (81.5cm) 18.1" (46cm)

We leveren in heel Nederland

90-dagen retourbeleid

Meer kleuren

This Helikon GreyMan Shirt fuses tactical usability with a casual low-profile look. It is made of breathable, lightweight, and soft flannel-like fabric with antibacterial and moisture-wicking properties. Added mechanical stretch provides freedom of movement, making this shirt functional and comfortable. Plaid pattern and classic buttoned front bring not only great styling but help law enforcement professionals stay low-key during undercover urban operations where blending in the crowd is essential.

It has two classic chest pockets with button closures plus one vertical hidden inside chest pocket with YKK zip fastening for storing essential items. In addition, it comes with handy details, such as a microfiber cloth for cleaning glasses on the inner side at the bottom hem and a pen pocket/sunglasses slot in the left chest pocket.

The Helikon GreyMan Shirt is perfect for law enforcement operators, outdoor enthusiasts or everyone looking for a comfortable, well designed, casual shirt.

 • Part of Helikon Urban Line
 • Stretchable low profile tactical shirt with long sleeves
 • Highly breathable and lightweight fabric with antibacterial and moisture-wicking properties
 • Soft flannel-like fabric
 • Classic style collar
 • Classic button closures on front
 • Two classic chest pockets with button closures and a pen/sunglasses slot in the left pocket
 • Hidden inside vertical chest pocket with YKK zip closure for secure storage
 • Microfiber cloth for cleaning glasses on the inner side at the bottom hem
 • Adjustable buttoned cuffs
 • Gauntlet button for a formal look or to roll the sleeve up
 • The double stitching on sides and inner arms for durability
 • Bluesign approved fabric for minimised impact on people and the environment during the production of this garment
 • Helikon branded buttons
 • Main material: 74% Polyester, 26% Nylon
 • Mesh material: 100% Polyester
 • Inserts material: 100% Polyester
 • Manufacturer: Helikon
 • Manufacturer's number: KO-GMN-PN-P0
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Helikon GreyMan Shirt Amber Plaid
Uw beoordeling

Bezorging

Uw pakket wordt normaal gesproken dezelfde of de volgende werkdag na betaling verzonden. We bevestigen altijd via e-mail wanneer uw artikel is verzonden.

Alle bezorgprijzen zijn voor onbeperkte artikelen:

Nederland

Standaard levering 5-6 dagen € 5,99

 • Beschikbaar voor alle bestellingen, ongeacht de prijs of grootte van uw bestelling

Versnelde levering 3-4 dagen € 8,99

 • Alleen beschikbaar indien besteld voor 13.00 uur van maandag tot vrijdag
 • Let op: zaterdagen, zondagen en feestdagen zijn GEEN werkdagen
 • U krijgt een trackingnummer waarmee u uw bestelling kunt volgen

Rest van de wereld

Controleer de bezorgprijs tijdens het afrekenen (op basis van gewicht).

Niet-bezorgd

Echte postverliezen zijn zeldzaam in Nederland. Uit ervaring weten we dat artikelen in de meeste gevallen als niet-afgehaald aan ons worden geretourneerd wanneer kopers artikelen als niet-bezorgd hebben gemeld. Neem contact op met uw plaatselijke postagentschap voordat u contact met ons opneemt over niet-bezorging. Als artikelen aan ons worden geretourneerd, nemen we contact met u op en worden er extra verzendkosten in rekening gebracht voordat artikelen opnieuw kunnen worden bezorgd.

In het geval er een pakket naar ons wordt teruggestuurd en er wat problemen zijn die moeten worden opgelost, wordt er een e-mail naar de klant gestuurd om hem/haar op de hoogte te stellen over het pakket. Indien 60 dagen verstrijken zonder enige reactie, worden de goederen opgeslagen en afgevoerd.

Retourbeleid

Bij Military 1st hopen we dat u elke keer dat u bij ons winkelt volledig tevreden bent. Maar we weten dat u soms misschien iets wilt retourneren.

We vinden het meer dan goed wanneer u onze goederen binnen 90 dagen na ontvangst retourneert voor terugbetaling of omruiling, zolang deze zich in een doorverkoopbare staat bevinden en alle verpakkingen en labels intact zijn. Dus voelt u vrij om iets uit ons fantastische assortiment te proberen dat beschikbaar is met ons retourbeleid zonder gezeur, zonder vragen. Het is niet nodig om ons een e-mail te sturen wanneer u ons een retour stuurt.

Retouren vanuit Nederland

Ga simpelweg naar ons Retourportaal om een retourlabel te maken en de dichtstbijzijnde retourlocatie te vinden. U, als klant, bent verantwoordelijk voor de kosten van het terugzenden van het artikel naar ons. Verpak de artikelen zorgvuldig en vul het formulier op de verzendnota in met vermelding van de artikelen die u terugstuurt. Kies de juiste optie en voeg deze bij uw pakket. Bewaar uw bestelnummer dat op de verzendnota staat, aangezien dit nodig is om een retour aan te maken via het retourportaal.

Internationale retouren vanuit de EU, VS, Canada, Hong Kong, Australië of Nieuw-Zeeland

Ga simpelweg naar ons Retourportaal om een retourlabel te maken en de dichtstbijzijnde retourlocatie te vinden. U, als klant, bent verantwoordelijk voor de kosten van het terugzenden van het artikel naar ons. Verpak de artikelen zorgvuldig en vul het formulier op de verzendnota in met vermelding van de artikelen die u terugstuurt. Kies de juiste optie en voeg deze bij uw pakket. Bewaar uw bestelnummer dat op de verzendnota staat, aangezien dit nodig is om een retour aan te maken via het retourportaal.

Internationale retouren uit de rest van de wereld

U, als klant, bent verantwoordelijk voor de kosten van het terugzenden van het artikel naar ons. Het kan worden teruggestuurd via een service naar keuze, hoewel we een veilige traceerbare methode aanbevelen waarvoor een handtekening bij levering vereist is.

 • Verpak de artikelen zorgvuldig en vul het formulier op de verzendnota in met vermelding van de artikelen die u terugstuurt. Kies de juiste optie en voeg deze bij uw pakket. Retourneer het artikel naar het onderstaande adres:

  MMG Trading Ltd
  Unit 1, Fourth Avenue
  Trafford Park
  Manchester
  M17 1DB
  United Kingdom

 • Vink bij het invullen van het douaneaangifteformulier de optie "Geretourneerde goederen/koopwaar" aan zonder waarde (nul).
 • Zorg ervoor dat het adres van de afzender OP de doos staat. Zendingen zonder het adres van de afzender worden niet verwerkt en na 60 dagen verwijderd.