Uitverkoop

Helikon Covert Concealed Carry Shirt Scarlet Flame Checkered

Op voorraad
Ref:
KO-CCC-CB-C2
Now € 81,65 Was € 85,95
Maattabel

Maattabel

Size EU / US 1/2 Chest Sleeve Length Back Length Collar
XS (EU) / 2XS (US) 19.7" (50cm) 24.8" (63cm) 28.5" (72.5cm) 15.7" (40cm)
S (EU) / XS (US) 20.9" (53cm) 25.2" (64cm) 29.1" (74cm) 16.1" (41cm)
M (EU) / S (US) 22" (56cm) 25.6" (65cm) 29.7" (75.5cm) 16.5" (42cm)
L (EU) / M (US) 23.2" (59cm) 26" (66cm) 30.3" (77cm) 16.9" (43cm)
XL (EU) / L (US) 24.4" (62cm) 26.4" (67cm) 30.9" (78.5cm) 17.3" (44cm)
XXL (EU) / XL (US) 25.6" (65cm) 26.8" (68cm) 31.5" (80cm) 17.7" (45cm)
3XL (EU) / XXL (US) 26.8" (68cm) 27.2" (69cm) 32.1" (81.5cm) 18.1" (46cm)

We leveren in heel Nederland

90-dagen retourbeleid

Meer kleuren

This Helikon Convert Concealed Carry Shirt combines tactical usability with a casual and low-profile look. It is made of breathable, lightweight, and stretchable fabric for comfort and freedom of movement. Furthermore, it is equipped with underarm ventilation holes for increased airflow and moisture-wicking. It has two classic chest pockets with snap button closures plus one vertical concealed chest pocket with YKK zip fastening for storing essential items. In addition, it comes with handy details, such as a microfiber cloth for cleaning glasses on the inner side at the bottom hem and a pen pocket/sunglasses slot in the left chest pocket.

The unique feature of this shirt is the snap button fastening system. At first glance, it looks like a standard buttoned-up shirt, but when needed, one firm pull provides instant access to anything carried under the garment. This function adds tactical practicality during undercover urban operations where maintaining a low-key profile is essential.

The Helikon Convert Concealed Carry Shirt is perfect for law enforcement professionals looking for advanced design and functionality as well as any outdoor enthusiasts or everyday use.

 • Part of Helikon Urban Line
 • Stretchable low profile tactical shirt with long sleeves
 • Highly breathable and lightweight fabric for wearability
 • Classic style collar
 • Front with snap buttons closure imitating buttons for a low profile look
 • Two classic chest pockets with snap button closures and a pen/sunglasses slot in the left pocket
 • Concealed vertical left side chest pocket with YKK zip closure
 • Microfiber cloth for cleaning glasses on the inner side at the bottom hem
 • Adjustable buttoned cuffs
 • Underarm ventilation holes for increased airflow and moisture-wicking
 • The double stitching on sides and inner arms for durability
 • Helikon branded buttons
 • Bluesign approved fabric for minimised impact on people and the environment during the production of this garment
 • Ideal for law enforcement, outdoor activities, and everyday use
 • Main material: 74% Cotton, 26% Polyester
 • Mesh material: 100% Polyester
 • Manufacturer: Helikon
 • Manufacturer's number: KO-CCC-CB-C2
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Helikon Covert Concealed Carry Shirt Scarlet Flame Checkered
Uw beoordeling

Bezorging

Uw pakket wordt normaal gesproken dezelfde of de volgende werkdag na betaling verzonden. We bevestigen altijd via e-mail wanneer uw artikel is verzonden.

Alle bezorgprijzen zijn voor onbeperkte artikelen:

Nederland

Standaard levering 5-6 dagen € 5,99

 • Beschikbaar voor alle bestellingen, ongeacht de prijs of grootte van uw bestelling

Versnelde levering 3-4 dagen € 8,99

 • Alleen beschikbaar indien besteld voor 13.00 uur van maandag tot vrijdag
 • Let op: zaterdagen, zondagen en feestdagen zijn GEEN werkdagen
 • U krijgt een trackingnummer waarmee u uw bestelling kunt volgen

Rest van de wereld

Controleer de bezorgprijs tijdens het afrekenen (op basis van gewicht).

Niet-bezorgd

Echte postverliezen zijn zeldzaam in Nederland. Uit ervaring weten we dat artikelen in de meeste gevallen als niet-afgehaald aan ons worden geretourneerd wanneer kopers artikelen als niet-bezorgd hebben gemeld. Neem contact op met uw plaatselijke postagentschap voordat u contact met ons opneemt over niet-bezorging. Als artikelen aan ons worden geretourneerd, nemen we contact met u op en worden er extra verzendkosten in rekening gebracht voordat artikelen opnieuw kunnen worden bezorgd.

In het geval er een pakket naar ons wordt teruggestuurd en er wat problemen zijn die moeten worden opgelost, wordt er een e-mail naar de klant gestuurd om hem/haar op de hoogte te stellen over het pakket. Indien 60 dagen verstrijken zonder enige reactie, worden de goederen opgeslagen en afgevoerd.

Retourbeleid

Bij Military 1st hopen we dat u elke keer dat u bij ons winkelt volledig tevreden bent. Maar we weten dat u soms misschien iets wilt retourneren.

We vinden het meer dan goed wanneer u onze goederen binnen 90 dagen na ontvangst retourneert voor terugbetaling of omruiling, zolang deze zich in een doorverkoopbare staat bevinden en alle verpakkingen en labels intact zijn. Dus voelt u vrij om iets uit ons fantastische assortiment te proberen dat beschikbaar is met ons retourbeleid zonder gezeur, zonder vragen. Het is niet nodig om ons een e-mail te sturen wanneer u ons een retour stuurt.

Retouren vanuit Nederland

Ga simpelweg naar ons Retourportaal om een retourlabel te maken en de dichtstbijzijnde retourlocatie te vinden. U, als klant, bent verantwoordelijk voor de kosten van het terugzenden van het artikel naar ons. Verpak de artikelen zorgvuldig en vul het formulier op de verzendnota in met vermelding van de artikelen die u terugstuurt. Kies de juiste optie en voeg deze bij uw pakket. Bewaar uw bestelnummer dat op de verzendnota staat, aangezien dit nodig is om een retour aan te maken via het retourportaal.

Internationale retouren vanuit de EU, VS, Canada, Hong Kong, Australië of Nieuw-Zeeland

Ga simpelweg naar ons Retourportaal om een retourlabel te maken en de dichtstbijzijnde retourlocatie te vinden. U, als klant, bent verantwoordelijk voor de kosten van het terugzenden van het artikel naar ons. Verpak de artikelen zorgvuldig en vul het formulier op de verzendnota in met vermelding van de artikelen die u terugstuurt. Kies de juiste optie en voeg deze bij uw pakket. Bewaar uw bestelnummer dat op de verzendnota staat, aangezien dit nodig is om een retour aan te maken via het retourportaal.

Internationale retouren uit de rest van de wereld

U, als klant, bent verantwoordelijk voor de kosten van het terugzenden van het artikel naar ons. Het kan worden teruggestuurd via een service naar keuze, hoewel we een veilige traceerbare methode aanbevelen waarvoor een handtekening bij levering vereist is.

 • Verpak de artikelen zorgvuldig en vul het formulier op de verzendnota in met vermelding van de artikelen die u terugstuurt. Kies de juiste optie en voeg deze bij uw pakket. Retourneer het artikel naar het onderstaande adres:

  MMG Trading Ltd
  Unit 1, Fourth Avenue
  Trafford Park
  Manchester
  M17 1DB
  United Kingdom

 • Vink bij het invullen van het douaneaangifteformulier de optie "Geretourneerde goederen/koopwaar" aan zonder waarde (nul).
 • Zorg ervoor dat het adres van de afzender OP de doos staat. Zendingen zonder het adres van de afzender worden niet verwerkt en na 60 dagen verwijderd.