Uitverkoop

Pentagon Renegade Tropic Short Pants RAL 7013

Op voorraad
Ref:
K05048-06E
Now € 85,81 Was € 100,95
Maattabel

Maattabel

UK/US Size 1/2 Waist Tag Size (Pentagon French Sizing) Outseam Length
30 30" (38cm) 38 20.2" (51.5cm)
32 32" (40cm) 40 20.2" (51.5cm)
33 33" (42cm) 42 20.2" (51.5cm)
34 34" (44cm) 44 20.2" (51.5cm)
36 36" (46cm) 46 20.8" (53cm)
38 38" (48cm) 48 20.8" (53cm)
40 40" (50cm) 50 20.8" (53cm)
41 41" (52cm) 52 20.8" (53cm)
42 42" (54cm) 54 21.4" (54.5cm)
44 44" (56cm) 56 21.4" (54.5cm)
46 46" (58cm) 58 21.4" (54.5cm)
47 47" (60cm) 60 21.4" (54.5cm)

We leveren in heel Nederland

90-dagen retourbeleid

Meer kleuren

Made of durable and stretchable fabrics, the Pentagon Renegade Tropic Short Pants are designed to provide maximum comfort during even the most challenging tasks. Thanks to the DWR grade 4 coating, these shorts offer excellent water repellence and stain resistance. In addition, they are equipped with a crotch storm flap fastened with a safety button for extra protection against the elements. These pants come with two large front pockets with strengthened edges for clipping tools or knives, one spacious cargo pocket and two rear sleeve pockets providing extra storage space. Reinforced seat area and triple stitched stress points add durability and longevity. The Pentagon Renegade Tropic Short Pants are great for law enforcement, military use, and all those interested in outdoor activities such as hiking, hunting, fishing as well as for everyday use.

 • Stretchable and comfortable with tactical practicality
 • Suitable for any outdoor activities
 • YKK fly zip with jeans button with additional inner safety button
 • Crotch storm flap to protect against wind and humidity
 • Seven durable 7cm (2.7) wide belt loops with two front loops for hanging tools
 • Two large front hand pockets with strengthened edges for tools clips
 • One large front cargo pocket secured with concealed zipper with glove-friendly zip puller
 • Groin utility pocket
 • Two rear sleeve pockets
 • Reinforced seat area for extra durability
 • Triple stitched on stress points
 • Grade 4 DWR coating (Durable Water Repellent)
 • Windproof shield
 • MPV 3.000gr2/24h (American Standard)
 • Material: 91% Polyester, 9% Elastane
 • Manufacturer: Pentagon
 • Manufacturer's number: K05048-06E
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Pentagon Renegade Tropic Short Pants RAL 7013
Uw beoordeling

Bezorging

Uw pakket wordt normaal gesproken dezelfde of de volgende werkdag na betaling verzonden. We bevestigen altijd via e-mail wanneer uw artikel is verzonden.

Alle bezorgprijzen zijn voor onbeperkte artikelen:

Nederland

Standaard levering 5-6 dagen € 5,99

 • Beschikbaar voor alle bestellingen, ongeacht de prijs of grootte van uw bestelling

Versnelde levering 3-4 dagen € 8,99

 • Alleen beschikbaar indien besteld voor 13.00 uur van maandag tot vrijdag
 • Let op: zaterdagen, zondagen en feestdagen zijn GEEN werkdagen
 • U krijgt een trackingnummer waarmee u uw bestelling kunt volgen

Rest van de wereld

Controleer de bezorgprijs tijdens het afrekenen (op basis van gewicht).

Niet-bezorgd

Echte postverliezen zijn zeldzaam in Nederland. Uit ervaring weten we dat artikelen in de meeste gevallen als niet-afgehaald aan ons worden geretourneerd wanneer kopers artikelen als niet-bezorgd hebben gemeld. Neem contact op met uw plaatselijke postagentschap voordat u contact met ons opneemt over niet-bezorging. Als artikelen aan ons worden geretourneerd, nemen we contact met u op en worden er extra verzendkosten in rekening gebracht voordat artikelen opnieuw kunnen worden bezorgd.

In het geval er een pakket naar ons wordt teruggestuurd en er wat problemen zijn die moeten worden opgelost, wordt er een e-mail naar de klant gestuurd om hem/haar op de hoogte te stellen over het pakket. Indien 60 dagen verstrijken zonder enige reactie, worden de goederen opgeslagen en afgevoerd.

Retourbeleid

Bij Military 1st hopen we dat u elke keer dat u bij ons winkelt volledig tevreden bent. Maar we weten dat u soms misschien iets wilt retourneren.

We vinden het meer dan goed wanneer u onze goederen binnen 90 dagen na ontvangst retourneert voor terugbetaling of omruiling, zolang deze zich in een doorverkoopbare staat bevinden en alle verpakkingen en labels intact zijn. Dus voelt u vrij om iets uit ons fantastische assortiment te proberen dat beschikbaar is met ons retourbeleid zonder gezeur, zonder vragen. Het is niet nodig om ons een e-mail te sturen wanneer u ons een retour stuurt.

Retouren vanuit Nederland

Ga simpelweg naar ons Retourportaal om een retourlabel te maken en de dichtstbijzijnde retourlocatie te vinden. U, als klant, bent verantwoordelijk voor de kosten van het terugzenden van het artikel naar ons. Verpak de artikelen zorgvuldig en vul het formulier op de verzendnota in met vermelding van de artikelen die u terugstuurt. Kies de juiste optie en voeg deze bij uw pakket. Bewaar uw bestelnummer dat op de verzendnota staat, aangezien dit nodig is om een retour aan te maken via het retourportaal.

Internationale retouren vanuit de EU, VS, Canada, Hong Kong, Australië of Nieuw-Zeeland

Ga simpelweg naar ons Retourportaal om een retourlabel te maken en de dichtstbijzijnde retourlocatie te vinden. U, als klant, bent verantwoordelijk voor de kosten van het terugzenden van het artikel naar ons. Verpak de artikelen zorgvuldig en vul het formulier op de verzendnota in met vermelding van de artikelen die u terugstuurt. Kies de juiste optie en voeg deze bij uw pakket. Bewaar uw bestelnummer dat op de verzendnota staat, aangezien dit nodig is om een retour aan te maken via het retourportaal.

Internationale retouren uit de rest van de wereld

U, als klant, bent verantwoordelijk voor de kosten van het terugzenden van het artikel naar ons. Het kan worden teruggestuurd via een service naar keuze, hoewel we een veilige traceerbare methode aanbevelen waarvoor een handtekening bij levering vereist is.

 • Verpak de artikelen zorgvuldig en vul het formulier op de verzendnota in met vermelding van de artikelen die u terugstuurt. Kies de juiste optie en voeg deze bij uw pakket. Retourneer het artikel naar het onderstaande adres:

  MMG Trading Ltd
  Unit 1, Fourth Avenue
  Trafford Park
  Manchester
  M17 1DB
  United Kingdom

 • Vink bij het invullen van het douaneaangifteformulier de optie "Geretourneerde goederen/koopwaar" aan zonder waarde (nul).
 • Zorg ervoor dat het adres van de afzender OP de doos staat. Zendingen zonder het adres van de afzender worden niet verwerkt en na 60 dagen verwijderd.