Uitverkoop

Pentagon M65 2.0 Short Pants Coyote

Op voorraad
Ref:
K05040-03
Now € 36,51 Was € 42,95
Maattabel

Maattabel

UK/US Size 1/2 Waist Outseam Length
W 30" 15" (38cm) 20.2" (51.5cm)
W 32" 16" (40cm) 20.2" (51.5cm)
W 33" 16.5" (42cm) 20.2" (51.5cm)
W 34" 17" (44cm) 20.2" (51.5cm)
W 36" 18" (46cm) 20.8" (53cm)
W 38" 19" (48cm) 20.8" (53cm)
W 40" 20" (50cm) 20.8" (53cm)
W 41" 20.5" (52cm) 20.8" (53cm)
W 42" 21" (54cm) 21.4" (54.5cm)
W 44" 22" (56cm) 21.4" (54.5cm)
W 46" 23" (58cm) 21.4" (54.5cm)
W 47" 23.5" (60cm) 21.4" (54.5cm)

We leveren in heel Nederland

90-dagen retourbeleid

Meer kleuren

These quality and hardwearing classic cargo shorts are based on iconic M65 trousers design. They are equipped with two front pockets with snap button closure flaps and two back pockets with hook-and-loop fastener. In addition, two expandable thigh cargo pockets provide plenty of storage room for all essentials. These shorts feature Prym snap-button waist closure with YKK zip fly and inner safety crotch flap. Moreover, triple stitching on stress point provides durability and extend the life of this garment.

The Pentagon M65 2.0 Short Pants are a great option for law enforcement, military use, outdoor activities, work or everyday use.

 • A shorter version of Pentagon M65 2.0 Pants
 • Designed for hot weather conditions
 • Based on classic M65 trousers design
 • Prym snap button waist fastener with YKK zip fly and an inner safety crotch flap
 • Dart pattern waistband
 • Seven durable 2" (5cm) wide belt loops
 • Two front pockets with snap button closures
 • Two back pockets with hook-and-loop tabs closures
 • Two thigh expandable cargo pockets with button and hook-and-loop tab closures
 • Triple stitching on stress points for durability
 • Material: 100% Cotton (pre-washed fabric)
 • Manufacturer: Pentagon
 • Manufacturer's number: K05040-03
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Pentagon M65 2.0 Short Pants Coyote
Uw beoordeling

Bezorging

Uw pakket wordt normaal gesproken dezelfde of de volgende werkdag na betaling verzonden. We bevestigen altijd via e-mail wanneer uw artikel is verzonden.

Alle bezorgprijzen zijn voor onbeperkte artikelen:

Nederland

Standaard levering 5-6 dagen € 5,99

 • Beschikbaar voor alle bestellingen, ongeacht de prijs of grootte van uw bestelling

Versnelde levering 3-4 dagen € 8,99

 • Alleen beschikbaar indien besteld voor 13.00 uur van maandag tot vrijdag
 • Let op: zaterdagen, zondagen en feestdagen zijn GEEN werkdagen
 • U krijgt een trackingnummer waarmee u uw bestelling kunt volgen

Rest van de wereld

Controleer de bezorgprijs tijdens het afrekenen (op basis van gewicht).

Niet-bezorgd

Echte postverliezen zijn zeldzaam in Nederland. Uit ervaring weten we dat artikelen in de meeste gevallen als niet-afgehaald aan ons worden geretourneerd wanneer kopers artikelen als niet-bezorgd hebben gemeld. Neem contact op met uw plaatselijke postagentschap voordat u contact met ons opneemt over niet-bezorging. Als artikelen aan ons worden geretourneerd, nemen we contact met u op en worden er extra verzendkosten in rekening gebracht voordat artikelen opnieuw kunnen worden bezorgd.

In het geval er een pakket naar ons wordt teruggestuurd en er wat problemen zijn die moeten worden opgelost, wordt er een e-mail naar de klant gestuurd om hem/haar op de hoogte te stellen over het pakket. Indien 60 dagen verstrijken zonder enige reactie, worden de goederen opgeslagen en afgevoerd.

Retourbeleid

Bij Military 1st hopen we dat u elke keer dat u bij ons winkelt volledig tevreden bent. Maar we weten dat u soms misschien iets wilt retourneren.

We vinden het meer dan goed wanneer u onze goederen binnen 90 dagen na ontvangst retourneert voor terugbetaling of omruiling, zolang deze zich in een doorverkoopbare staat bevinden en alle verpakkingen en labels intact zijn. Dus voelt u vrij om iets uit ons fantastische assortiment te proberen dat beschikbaar is met ons retourbeleid zonder gezeur, zonder vragen. Het is niet nodig om ons een e-mail te sturen wanneer u ons een retour stuurt.

Retouren vanuit Nederland

Ga simpelweg naar ons Retourportaal om een retourlabel te maken en de dichtstbijzijnde retourlocatie te vinden. U, als klant, bent verantwoordelijk voor de kosten van het terugzenden van het artikel naar ons. Verpak de artikelen zorgvuldig en vul het formulier op de verzendnota in met vermelding van de artikelen die u terugstuurt. Kies de juiste optie en voeg deze bij uw pakket. Bewaar uw bestelnummer dat op de verzendnota staat, aangezien dit nodig is om een retour aan te maken via het retourportaal.

Internationale retouren vanuit de EU, VS, Canada, Hong Kong, Australië of Nieuw-Zeeland

Ga simpelweg naar ons Retourportaal om een retourlabel te maken en de dichtstbijzijnde retourlocatie te vinden. U, als klant, bent verantwoordelijk voor de kosten van het terugzenden van het artikel naar ons. Verpak de artikelen zorgvuldig en vul het formulier op de verzendnota in met vermelding van de artikelen die u terugstuurt. Kies de juiste optie en voeg deze bij uw pakket. Bewaar uw bestelnummer dat op de verzendnota staat, aangezien dit nodig is om een retour aan te maken via het retourportaal.

Internationale retouren uit de rest van de wereld

U, als klant, bent verantwoordelijk voor de kosten van het terugzenden van het artikel naar ons. Het kan worden teruggestuurd via een service naar keuze, hoewel we een veilige traceerbare methode aanbevelen waarvoor een handtekening bij levering vereist is.

 • Verpak de artikelen zorgvuldig en vul het formulier op de verzendnota in met vermelding van de artikelen die u terugstuurt. Kies de juiste optie en voeg deze bij uw pakket. Retourneer het artikel naar het onderstaande adres:

  MMG Trading Ltd
  Unit 1, Fourth Avenue
  Trafford Park
  Manchester
  M17 1DB
  United Kingdom

 • Vink bij het invullen van het douaneaangifteformulier de optie "Geretourneerde goederen/koopwaar" aan zonder waarde (nul).
 • Zorg ervoor dat het adres van de afzender OP de doos staat. Zendingen zonder het adres van de afzender worden niet verwerkt en na 60 dagen verwijderd.